LOGOPEDIEPRAKTIJK OOST


Oude foto huidige pand

Verwijzing:
Voor behandeling en/of onderzoek kunt u een verwijzing krijgen bij uw huisarts, kinderarts, tandarts, orthodontist, KNO-arts, consultatiebureau-arts of andere specialist.

Aanmelding:
U kunt ons alle werkdagen telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Wanneer wij overdag niet direct bereikbaar zijn, zijn wij meestal bezig met een behandeling,u kunt dan een bericht inspreken op het antwoordapparaat.
Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen contact met u op te nemen. U kunt zich ook via ons emailadres van deze website aanmelden. Zie onderstaande gegevens of de pagina.

Openingstijden:
Op werkdagen is onze praktijk geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Privacy:
Een logopedist neemt soms ook kennis van feiten van vertrouwelijke aard. Binnen onze praktijk voor logopedie wordt met deze informatie zeer zorgvuldig omgegaan. Wij voldoen aan het privacy-regelement van de NVLF (Ned. Ver. voor Logopedie en Foniatrie).

Klachten:
Heeft u klachten over een behandeling dan kunt u contact met uw behandelend logopedist opnemen zodat deze verholpen kunnen worden.
U kunt klachten ook schriftelijk aan ons sturen middels een e-mail: mail voor logopedie Utrecht OOSTof ons postadres: Bloemstraat 65e, 3581WD, Utrecht.  

Logopedie praktijk overzicht